Form bollernemed en våd ske og våde hænder, dyp evt. Der er godt med fiber og protein i, så de mætter i lang tid, hvilket jeg ofte synes er et problem med glutenfrit brød
½ dl mælk. Det er ikke så tit jeg laver koldthævede boller, tit bliver de for seje for mig synes jeg. De her var rigtig gode, og Hestepigen tog gladeligt resten med hjem
De pensles nu med kaffe, æg eller mælk. Myslibollerene fristede og maven skreg, der var ikke noget at gøre, myslibollen måtte bare ned… og det kom den, med stor tilfredsstillelse
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævedehavreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
Hvis du bruger røremaskine så kom kernerne i med det samme, det er med til at få rørt gæren ud. Mine favorit boller som jeg bager allermest er disse langtidshævedeboller