Næste morgen sættes dejen på en bageplade med bagepapir. Afkøl bollernepå en rist. Dejen blev hurtigt rørt sammen på køkkenmaskinen mens jeg også var igang med at lave en salat til aftensmaden lørdag aften
Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævedeboller. Mens de bages kan man bruge tiden på et bad og når man er færdig dufter der dejligt af nybagte boller
De her langtidshævedeboller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte. Som ekstra lækkeri påbollerne har jeg for nyligt bestilt lidt varer hos Stonebros i Århus
)Man kunne også kalde dem for "brusebadsboller", da det passer perfekt at stå op og kaste dem på en plade og ind i ovnen, op i bad, og vupti så er der friske boller til morgenmaden
Derfor denne løsning = Langtidshævedeboller, som laves dagen før og sættes på køl. Næste morgen tages dejen ud af køleskabet, og dejen sættes i små klatter på en plade med bagepapir
Dejen skal være sej, men klistert på grænsen til det flydende. Det er ikke så tit jeg laver koldthævede boller, tit bliver de for seje for mig synes jeg
Da de langtidshævedeboller slog fej, besluttede jeg mig for at lave disse fine burgerboller. højde ved, at man lægger et stykke bagepapir og en bageplade oven påbollerne og derefter trykker hårdt påpladen