Langtidshævet brød med honning opskrifter

Langtidshævet glutenfri boller

Langtidshævet glutenfri boller

Det er simpelthen bedst medlangtidshævet dej. Derfor valgte jeg at dele dejen i de to dele for at afprøve om de blev bedst af at blive bagt med det samme eller efter en langtidshævning
Francescone brød

Francescone brød

Langtidshævet Ciabatta Brød. Italiensk luftigt brødmed Biga, Tidsforbrug. Det kan selvfølgelig også sagtens bruges sammen med lidt pålæg, som jeg gjort på billedet ved siden af
Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

Sidste weekend havde vi dog lyst til at bage et langtidshævetbrød i hævekurv. Koldt vand røres sammen med gær, herefter tilsættes salt, honning og olie
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrødmed frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også
Det Nye Brød fra HTH

Det Nye Brød fra HTH

Langtidshævet Ciabatta Brød. Fuldkorns surdejsboller medhonning og kerner, Tidsforbrug. Valget faldt på et HTH køkken og da ingen i familien er særlig ferme med power tools, så blev det også HTH der fik lov til at stå for det hele inkl
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Og langtidshævetbrød er ikke det jeg gør mest i så jeg måtte ud og “låne” en opskrift, jeg har dog tilføjet lidt til opskriften
Gulerodsbrød med Birkes

Gulerodsbrød med Birkes

Et lækkert langtidshævet og luftigt gulerodsbrødmed birkes. Surdejen går rigtig godt i spænd med sødmen fra gulerødderne, men for at give brødet en tak mere sødme er der også lidt honning i
Grov gode muffins med blåbær

Grov gode muffins med blåbær

Tilsæt hvedemel til det har den rette konsistens for langtidshævet dej, som en tyk grød. Det er grove brød som smager skønt med et lag iskoldt smør og skal ikke forveksles med søde kager
Langtidshævet brød

Langtidshævet brød

Da min mor så foreslog at lave en opskrift på boller om til brød, og oven i købet havde en opskrift fremme, var jeg straks med på ideen, og kastede mig ud i det sammen med Alexandra
Langtidshævet morgenbrød opskrift

Langtidshævet morgenbrød opskrift

Når det er rørt ud, så tilsættes resten og det piskes godt med. Langtidshævet. morgenbrød opskrift. Er der noget bedre end friskbagt morgenbrød, men for pokker
Langtidshævet speltbrød

Langtidshævet speltbrød

Hæld dejen i en smurt (eller beklædt med bagepapir) rugbrødsform. Formen skal kun fyldes halvt op, så der er plads til at brødet kan hæve
Langtidshævet hverdags hvedebrød

Langtidshævet hverdags hvedebrød

Kom dejen i en skål smurt med rapsolie og dæk den derefter med et opvrædet viskestykke og lad den hæve i køleskabet natten over
Langtidshævet pandebrød

Langtidshævet pandebrød

Hun laver næsten alle sine opskrifter på slum, og er især vild med at bage groft brød. Hvert år holder vi nytår med dem samt nogle andre fællesvenner
Brød med surdej.

Brød med surdej.

Dette brød er langtidshævet og bagt med surdej. Derudover har også honning en hævende effekt. Skal jeg bage brød, vil jeg gerne bruge hvedemel med protein i, det skulle have en effekt på brødets hæve evne
Foccacia langtidshævet

Foccacia langtidshævet

Pensl det hævede brødmed Krydderolien. for extra smag kan sorte oliven presses ned i brødet. Lige inden dejen skal i ovnen prikkes huller i dejen med en finger
Rustikt speltbrød

Rustikt speltbrød

Gæren røres ud i vand sammen medhonning. Hævekurven drysses med en smule mel. Jeg afprøvede den i morges og resultatet blev dette fine speltbrød