Sidste weekend havde vi dog lyst til at bage et langtidshævetbrød i hævekurv. olie. En hævekurv er et ret fantastisk redskab når man vil bage rustikke og saftige brød
NoterDen opmærksomme læser vil have set at det næsten er den samme dej som "Verden bedste brød". Dæk dem til med olieindsmurt plastfilm eller et melet viskestykke
Så får du bare olie og brød brændt fast i gryden. Bare lad være med at komme olie i dejen. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
- Gryden skal ikke smøres med olie eller mel. Sprødt langtidshævetgrydebrød. Grydebrødet fandt jeg da jeg ledte efter et lækkert koldhævet brød, der mere eller mindre kunne passe sig selv
rapsolie. 18 stk Brød som skal langtidshæve – det er sundere og giver en super god smag. rapsolie1 æble groft revet50 g. Tilsæt sukker, salt,mel,olie, æble og valnødderRør dejen godt og sæt den i køleskabet 8 – 10 timer eller til dagen efter
Så… brød på halvanden time. Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grillede artiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
Langtidshævet. morgenbrød opskrift. Er der noget bedre end friskbagt morgenbrød, men for pokker. jeg orker ikke at stå op en time før i weekenderne for at brødet kan hævet og
½ liter økologisk kærnemælk7 gram gærlidt salt1 dl olivenolie250 gram grahamsmelca. 750 gram hvedemelGæren røres ud i den kolde kærnemælk, og der tilsættes salt og olie. Så tilsættes hvedemelet, og der efter igennem, allerhelst omkring 10 minutter, da det giver en bedre struktur i brødet. 1 dl olivenolie