Form så til et brød, uden dog at slå dejen helt ned. Så tager man låget af og bager brødet færdigt. Hvis man bager dette brød med Ølandshvede eller spelt, skal man bruge mere vand
I. g. å. r. a. f. t. e. s. h. v. d. i. C. n. o. æ. l. p. k. ,. b. j. ø. m. u. J. c. R. ). L. (. 1. 5. 3. ½. 0. T. H. D. 2. S. B. F. -. y. P. N. M. |. E. w. V. K. O. z. ) g
Langtidshævet Ciabatta Brød. Brødtype. Italiensk luftigt brød med Biga, Tidsforbrug. Et francescone brød er et italiensk surdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden
Sidste weekend havde vi dog lyst til at bage et langtidshævetbrød i hævekurv. Det er vigtigt at dejen er en lille smule klæbrig uden at være klistret da den suger noget af melet i hævekurven til sig
NoterDen opmærksomme læser vil have set at det næsten er den samme dej som "Verden bedste brød". Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Mmm, go'morgen-brød. Sådan tænkte jeg i går aftes, hvor jeg skulle fylde formene til de brød, der skulle hæve natten over og så smækkes i ovnen hertil morgen
Perfekt morgenbrød/boller der ikke stjæler din tid. Hvis du har en vandforstøver så kan du lige når du sætter brødene ind, sprøjte lidt vand ind, så hæver de mere op