væske over andens bryst nogle gange under langtidsstegningen. Denne andesteg lavede vi i weekenden efter Mortens Aften, hvor vi forkælede børnenes oldeforældre med en lækker klassik andesteg, sprød rødkålssalat, kartofler og sovs
Har du ikke tid til langtidsstegningjuleaften, så fortvivl ikke. der ikke benytter langtidsstegning. ved at lægge stykker af de rå, skrællede kartofler under den de steder,
Så langtidsstegningaf and lader vi andre om. For det er blevet så moderne med langtidsstegning. Der dufter af jul hele huset – det er i hvert fald den højtid jeg forbinder duften af andesteg med
Hjemme hos min familie, spiser vi kun and til juleaften, så det handler om at gøre and, brun sovs, rødkål og de brunede kartofler så gode som muligt, med så meget traditionel smag som overhovedet muligt
Jeg blev lidt overvældet da jeg gik i gang med min research, for ligesom med butter chicken, findes der et utal af opskrifter på den perfekte pulled pork