Langtidsstegning ved 60 grader opskrifter

Nakkefilet

Nakkefilet

Langtidsstegning – hvorfor og hvordan. 15 minutter på hver side ved 220° C. Temperaturen bør ikke stige med mere end 10 grader pr
Nem blomme i madeira

Nem blomme i madeira

Og jeg har fået smidt en svinekam i ovnen til langtidsstegning, for vi trænger til noget ordenligt at spise
Lammekølle langtidsstegt i stegeso - med cremede flødekartofler | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Lammekølle langtidsstegt i stegeso - med cremede flødekartofler | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Langtidsstegning er dog bedst, synes jeg, kødet bliver ekstra saftigt og mørt. Hæld 5 dl koldt vand ved og læg låget på stegesoen. 100 grader varmluft. 150 grader varmluft. 65 grader og. 70 grader, hvis det skal være gennemstegt. Da temperaturen var på 65 grader fjernede jeg den øverste halvdel af stegesoen og lod lammekøllen få 10 minutter v. 175 grader varmluft. Vores lammekølle var 75 grader til slut og den var helt mør. 100 grader varmluft sammen med lammekøllen
18 dec.

18 dec.

De første 12 timer var de i ovnen på 50 grader, så blev der skruet op til 90 grader og skulle nu have stået 12 timer mere. Men jeg skulle også have en and i ovnen idag så jeg forkortede tiden lidt ved også at skue op til 150 grader. Fmilien har fået den and de har råbt efter længe (også en langtidsstegning over tre ,5 time), og juletræet er kommet ind og er blevet pyntet
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Langtidsstegning og. Hovedingrediens. Spar penge og tid ved at lave mad til. Ælt kød, løg, æg og hvedemel sammen og krydr godt med
Andesteg

Andesteg

For det er blevet så moderne med langtidsstegning. Og det gør også noget ved kødet, når det bliver stegt længe
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Langtidsstegningen gjorde underværker og det er værd at overveje da vildsvin som andet vildt, er fedtfattigt og nemt kan blive tørt
Langtidsstegt juleand

Langtidsstegt juleand

Hjemme hos min familie, spiser vi kun and til juleaften, så det handler om at gøre and, brun sovs, rødkål og de brunede kartofler så gode som muligt, med så meget traditionel smag som overhovedet muligt
Julegås med hjemmelavet rødkål

Julegås med hjemmelavet rødkål

Hvis det hele ikke kan være i gåsen, lig det ved siden af. Skær det friske rødkålshoved i fine spåner. Sådan et rødkålshoved fylder fu#king meget, så brug en meget stor gryde

Rosastegt Marmoreret Oksefillet

Se i øvrigt artiklen om langtidsstegning af kød for flere tips. Den forklarer hvorfor. 3-4 kg marmoreret oksefillet