Langtidsstegt lam opskrifter

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
R.I.P. Römertopf og langtidsstegt lammekølle

R.I.P. Römertopf og langtidsstegt lammekølle

Langtidsstegtlammekølle. Et lam fik kål på den, og den revnede. 1 frisk lammekølle (i denne opskrift var den på ca. 1/2 liter lamme- eller kalvefond. lam, lammekølle, langtidsstegt, ramsløg, römertopf 6 personer. 1 frisk lammekølle (i denne opskrift var den på ca. 1/2 liter lamme- eller kalvefond
Langtidsstegt lam

Langtidsstegt lam

1 lammeskulder på lige under 2 kg. 1 lammeskulder på lige under 2 kg Frisk rosmarin. Ja, der ligger en ske og ikke en kniv ved kødet og det er selvfølgelig, fordi kødet er så mørt, at det kan skrabes af benet med en ske
Lam på græsk

Lam på græsk

- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggende i fryseren. - og den skulle laves på græsk facon, Lam kleftiko - i min helt fantastiske gryde som jeg har arvet