Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grillede auberginerogsquashmed en kanel-tomatsovs og ost. De var meget tilfredse – blot mente Annika, at lasagnen ville vinde med et tilbehør af yoghurt rørt med mynteblade
Pastapladerne er ret ligetil, det er jo bare at erstatte medsquash eller aubergine. Så er det jo bare pasta og kødsovs med meget bred squashpasta, og det var ikke lige det, jeg var ude efter
Der lægges skiftevis lasagnesauceoglasagneplader - begynd og slut med saucen. Smelt smørret ved lav varme i en lille gryde og tilsæt herefter mel, mens der piskes, så det samler sig i en klump, og smørret dermed suger alt melet til sig
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggenmed alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagnemed laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version medaubergine, spinat og mozzarella
Tilsæt hakkede tomater og tomatpure, kog igennem og krydr med salt og peber. Slut med bechamelsauce. Steg aubergineogsquash i olie til det er gyldent på begge sider
Før du går i gang med grønsagssovsen skal du lige beslutte om du vil have den til at ligne kødsovs så meget som muligt, i så fald skal champignon ogauberginer være groft hakkede eller i meget små tern
I dag tror jeg vist, det er tid til at præsentere jer for en af mine livretter – nemlig lasagnemed plader af squashogaubergine i anledningen af, at det stod på menuen (igen) i dag
Læg endnu et godt, dækkende lag auberginerog afslut med et ligge et lag kødsauce. Skær imens løg, peberfrugt ogsquash (courgette) i tern og riv gulerødderne med kartoffelskrælleren
Det kan selvfølgelig også udelades - eller erstattes af andre grøntsager, som fx aubergine. Jeg har også tilsat tynde skiver squash for at give lidt mere grønt til retten
Det kan selvfølgelig også udelades – eller erstattes af andre grøntsager, som fx aubergine. Jeg har også tilsat tynde skiver squash for at give lidt mere grønt til retten