Kolde lasagnepladermed en creme af grøntsager, ricotta og pesto. friske lasagneplader. Bland squash, agurk, ærter, citronsaft, ricotta og pesto og krydr med salt og peber
skal der lasagneplader på igen og derefter et lag græskarsovs, et lag spinat og. Her er lasagnen fyldtmed en krydret og blød græskarsovs lavet på hokkaido sammen
Hvis de friske lasagneplader er en stor plade, så skæres/klippes den til i alm lasagnepladestykker. Rør derefter ricotta i sammen med æg og smag til med salt og peber, samt en smule fintrevet muskatnød
Fordel lasagneplader ovenpå, derefter linsesovs og lidt bechamelsauce skiftevis til fadet er fyldt. Lasagnen er fyldtmed næring i form af grøntssager og den er derfor genial til at få lidt ekstra grønt til både børn og voksne
Hvis det er til lasagneplader er det bare at skære dem ud, hvis det er til tagliatelle folder du bare pastaen og skærer i skiver, hvis det er til ravioli skærer du pastaen i den længde du nu bedst kan håndtere og lægger dem på et meldrysset bord eller skærebræt