Lav gerne kagen dagen før, så den kan nå at sætte sig). Vend forsigtigt smørblandingen i æggesnapsen og sigt herefter mel og salt i, lidt ad gangen imens du vender blandingen forsigtigt sammen
Smelt margarinen/smørret ved lav varme i en lille gryde og lad det køle et par minutter. smør/margarinePisk æg og sukker med en elpisker til en tyk, luftig og hvid æggesnaps
Smelt sukkeret ved meget lav varme, og rør ikke i det før det er helt karamelliseret. Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen til en meget luftig og tyk æggesnaps
Sådan laver du en klassisk banankage (der er grundig step-by-step guide i billeder herunder). Pisk vaniljesukker, sukker og æg til en cremet og luftig æggesnaps
Igen er den lavet med hjemmelavede bunde (jeg nyder virkelig at gå i køkkenet og bruge tid på at bage), men du kan også springe over hvor gærdet er lavest, og købe nogle gode chokoladebunde