En del danskere vil dog formentlig have svært ved at følge diæten slavisk året rundt, men der er slet ingen tvivl om, at det for mange vil være en enorm håndsrækning at leve efter ideerne i Solskinsmad et par måneder om året for at få renset kroppen ud og smide et par kilo
Kom tunmoussen i en postejform, eller små portionsforme, hvis du vil lave fine portionsanretninger. I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der stod for menuen
Du kan bruge den som inspiration eller lave alle retter og bruge indkøbslisten nedenunder. Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing
Mælk og vandet tilsættes og sovsen simrer ved lav varme, mens risene koger. Endnu en hverdagstraver er på menuen og det er for alvor en af ynglingene herhjemme
(for helt low carb lav den uden rodfrugter i bunden). Der er gode ting på menuen. Jeg laver en lammegryde fra bogen Geniale gryderetter og superbe supper af Sonja Bock
Men jeg har lavet et link til indlægget med samme ret. Her er aftenens menu, som den så ud. Lavendel. Serveres i et lille glas, som kan stå på tallerknen - eller lav bare din egen anretning
Det hele laves i én gryde og bliver super cremet. Det er, hvad menuen står på i dag. Det er nemlig super billigt og ret nemt at lave – på den der lige blæreagtige måde