Lav sunde og mættende tacos, i kål eller salatblade. Som du kan se på billederne herunder, blev det denneaften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
Lavendressing af balsamico, sirup og salt og hæl den over råkosten. Det er dejligt at give mad den tid den skal have, men nogle dage skal det altså bare ikke tage for lang tid… ihvertfald hjemme hos os Så er lyn-deller engod løsning
Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller engod pastaret af resterne. God fornøjelse. I dag står den på vegetarisk karry – nemlig kikærter i kokos-karry med ovnristede blomkål
Igår spiste jeg som ovenfor kyllingesalat på kyllingelår omviklet med bacon og dresset med mayo lavet på en mild olivenolie jeg har fundet samt grønt og karrydressing – super lækkert
I den sidste lille portion der var tilbage tilsatte jeg lidt karry og ananasstykker for at få variation og det var også rigtig godt, men smag den lige uden først
Carne kan naturligvis ikke laves på grillen, enquesadillaen egner sig både som. Roastbeefmed Valnøddekartofler og Smørstegte Grøntsager - Super lækker gæstemad, som er nem at lave