Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan lavesdagenfør, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Men jeg vil gætte på at Hulefar og ungerne laverhakkebøffer eller stegt flæsk med ovnbagte rodfrugter (Vi har lige fået en masse pastinakker i vores grøntsagskasse)
Lav din pizza med bund af broccoli og blomkål i stedet for rodfrugter (samme fremgangsmåde). Søndagen endte med at stå på helstegt kylling, så jeg vil bruge de får rester, til en rodfrugte-pizza toppet med kylling, bacon og oliven
(Der skal laves dobbelt portion af hakkebøfferne, så der også er til i morgen. Mayo-dippen består af hjemmelavet mayonnaise på citronsaft i stedet for eddike, plus hakket frisk dild og purløg og persille
(carb dag- lav en blomkålsmos i stedet for søde kartofler mos for low carb). Jeg medbringer nok en madpakke bestående af hakkebøf pakket ind i spidskålsblade og tomater og en grøn juice med nogle rodfrugter (det er her dagens carbs kommer ind)
Myseost – oste som er lavet af valle fra gede- og/eller komælk. Og det bliver værre i løbet ad dagen. Den første gruppe – Oligosakkarider – er både fruktaner (frukto-oligosakkarider) og galaktaner (galakto-oligosakkarider), som findes i f
Vi gemte denne rest, og var enige om, at lave noget med kartoffelmos i dag. Kom hakkebøfferne i. Min tanke var hurtigt at prøve at lave en traditionel hakkebøf med bløde løg, dog ikke med kogte kartofler, men i en rede af kartoffelmos
lav. brugte bare hakkebøffer, som jeg delte i grove stykker. Så efterhånden har jeg også lært at lave en rigtig god portion af et par stykker ad gangen, så jeg har til nogle dage - og nu også til en skøn omgang
Så skal du forkæle dig selv med at lave röstier. Hvis du allerede ved nu, at du heller ikke har så meget tid til madlavning i morgen, så lav lidt ekstra rösti