Hvidchokolade/hindbær-mousse - laves senest dagen før. Overtræksmarcipan - laves senest på dagen. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvidchokolade og marcipan – og jeg bruger den ofte
Man laver da en farverig sommermoussekage med lækre friske smage af sommerfrugter. Riv den hvidechokolade på den grove side af et helt almindelig rivejern
Lavchokoladeskaller ved hjælp af chokoladeformen. Bloggen og jeg har holdt en længerevarende pause, men nu er jeg tilbage og tilmed med en opskrift på hjemmelavede luksus raffaello
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Sprøde mørdejsbunde smurt med et lag hjemmelavet rabarberkompot, med masser af vanilje selvfølgelig, imellem og toppet med smeltet hvidchokolade og frysetørrede hindbær (og ja det burde have været frysetørrede rabarber, men dem kunne jeg selvfølgelig ikke lige finde, da jeg pludselig opdagede, at de ikke stod i skabet, som jeg havde troet… )
Scones har jeg ikke prøve at lave før, så jeg måtte se om det kunne lade sig gøre. Jeg valgte at komme tørrede tranebær og hvidchokolade i, da disse så ingredienser klæder hinanden dejligt i munden
Brug din fantasi og lav din egen version. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvidchokolade mousse kage
Denne brownie lavet på hvidchokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lille hulning i midtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om ægget og chokoladen, så det bliver en lille pakke