Mælk og vandet tilsættes og sovsen simrer ved lav varme, mens risene koger. Maizenamel til jævning. Endnu en hverdagstraver er på menuen og det er for alvor en af ynglingene herhjemme
*Brug en madlavningsfløde med jævning (mel) i, så saucen ikke skiller. Den lille forskel at dette kød er lavet uden dyr gør dog den store forskel for dyrene
Kom noget af kartoffelvandet over i vandet, som champignonerne har været i, og lav en meljævning. Her oplevede vi, en Familierestaurant med tjenere og sammenhold, som i den grad beskriver kærlighed til det man laver
Lavede suppen igår aftes, og denne gang følte jeg, allerede ved første mundfuld, at jeg var tilbage ved mit mors spisebord en mørk og kold februar aften
Lav en jævning af mel og vand. Hæld forsigtigt jævningen i appelsinsaften mens det koger op. (Til alle taber, som aldrig før har lavet en meljævning, så er det ikke andet end at komme lidt mel i noget koldt vand, ryst godt igennem så det ligner mælk, og hæld det i sovsen mens det koger op indtil du har den rette konsistens)
En god Roastbeef er egentlig ret simpel at lave. Jævning (jeg bruger maizena når det skal gå stærkt). Som tilbehør kan man jo lave kartofler i alle afskygninger men jeg foretrækker ovnbagte halverede kartofler eller hasselbagte kartofler