Hjemmelavede pitabrød med shawarma og cremefraichedressing Den her opskrift er inspirerert af brødrene Price, som jeg engang imellem synes laver nogle geniale ting - den her har vi lavet flere gange og når man vender tilbage til en opskrift er det jo fordi man godt kan lide det mad der kommer ud af det Olgas
Kuvertbrød på ølandshvede og manitoba mel Tilsvarende gælder når der skal laves god mad til gæsterne hjemme, det bliver bare lidt mere festligt med de små brød til Weekendbageren
"Kebabdeller" med fintsnittet kål, yoghurtdressing og hjemmebagte pitabrødLav en fordybning i bunken og hæld langsomt gærvandet i melet. med et tyndt lag olivenolie. Har man en bagesten, kan denne med fordel bruges Lise-pigens Mad
Låge nr. 14: Tatadadadaaaa ........Tarteletterlav tarteletterne efter Brd. Prices gode opskrift. Tarteletter er en efterhånden udskældt, umoderne og sjælden spise mad for food
Nippemad: Krydrede og hotte lammepirogger med mynteLaver man nok, er der også til frokost dagen efter. Opskriften til dejen har jeg sakset direkte fra Brødrene Prices russiske pirogger Dalsgaard i Skivholme