Lav røsti i størrelser, du synes er passende ved at lægge portioner på panden. For røsti – eller egentlig rösti – er nemlig oprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Jeg kan godt lide mine rösti med en sprød skorpe og blød midte, men er man mere til at sprøde slags, så lav dem tyndere på panden og giv dem lidt længere tid, så burde den være der…
Lav to lige store kugler, og bank dem til flade bøffer. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren
Hash browns laves af revne kartofler og kan steges på forskellige måder. Nogle steger ”hashen” som en rösti eller som en lidt tykkere kartoffelpandekage
Har du lidt rester fisk – ikke tilberedt – i fryserne, som er for små til, at blive til en ret til hele familien, så køb en dåse hummersuppe, og lav en hurtigt “hjemmelavet fiskesuppe”
Retten tager lidt tid at lave, så lav den på en fridag. Rösti med fetasalat Bacon kan udelades, men så skal løg og hvidløg steges i lidt smør eller olie
Lav fyldet imens. Röstierne skal være gyldne ogsprøde. Ved serveringen lægges først rösti, derefter lidt fyld, så igenen rösti, fyld og derefter en rösti på toppen med lidt fyld ogkørvel
Lav ‘klatter’ med en palet eller en ske i den form du ønsker dine rösti…. Det blev til hvidkålsrösti og stegt laks – dertil et par tomater i en snæver vending
rester fra tidligere på ugen, ellers er de hurtige lige at lave i ovnen. Rösti er oprindeligt en schweizisk morgenmad, men i Danmark bruger vi den nok mere som tilbehør til middagsretter