Lav rösti opskrifter

Røsti

Røsti

Lav røsti i størrelser, du synes er passende ved at lægge portioner på panden. For røsti – eller egentlig rösti – er nemlig oprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Spidskålsrösti

Spidskålsrösti

Jeg kan godt lide mine rösti med en sprød skorpe og blød midte, men er man mere til at sprøde slags, så lav dem tyndere på panden og giv dem lidt længere tid, så burde den være der…
RÖSTI - BURGER

RÖSTI - BURGER

Lav to lige store kugler, og bank dem til flade bøffer. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren

Hummersuppe med fennikel og fisk

Har du lidt rester fisk – ikke tilberedt – i fryserne, som er for små til, at blive til en ret til hele familien, så køb en dåse hummersuppe, og lav en hurtigt “hjemmelavet fiskesuppe”

Små, krydrede bøffer med tzatziki

Retten tager lidt tid at lave, så lav den på en fridag. Rösti med fetasalat Bacon kan udelades, men så skal løg og hvidløg steges i lidt smør eller olie

Laksetårn med kartoffelrösti

Lav fyldet imens. Röstierne skal være gyldne ogsprøde. Ved serveringen lægges først rösti, derefter lidt fyld, så igenen rösti, fyld og derefter en rösti på toppen med lidt fyld ogkørvel

Hvidkåls-rösti …

Lav ‘klatter’ med en palet eller en ske i den form du ønsker dine rösti…. Det blev til hvidkålsrösti og stegt laks – dertil et par tomater i en snæver vending

Rösti-rødspætteburger med passionsdip

rester fra tidligere på ugen, ellers er de hurtige lige at lave i ovnen. Rösti er oprindeligt en schweizisk morgenmad, men i Danmark bruger vi den nok mere som tilbehør til middagsretter