Laks med pesto og salat af perlespeltLav en stor portion af perlespelt. Restemad på den gode måde. Nogle gange er det skønt at vide man har købt ind og planlagt til to dage Marie Melchior
LÆKKER KARTOFFELPIZZA... KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK? )Pizzaen smagte lige så skønt, som den duftede og heldigvis havde jeg lavet en stor portion, så vi kunne spise resterne i dag Mit livs kogebog...
Madplan: Sund aftensmad til børnefamilier Denne version er lavet med kyllingekød og nok en mine favoritter. I dag står den på restemad på den gode måde Anna-Mad
Pasta/laks restesalat Det er så let at lave, da alle tingene allerede er klargjort og meget mad smager også bedre efter et par dage, så det er ren win/win-situation Hvad spiser kostvejlederen mon?
Oksegryde med svampe, asparges og sukkerærter På trods af, at retten bliver lavet på allerede tilberedt kød, så giver det en utrolig smagfuld sauce og det passer helt perfekt i selskab med de sprøde grøntsager TildeMa(d)
Rubins restemad og gode råd fra Stop Spild Af Mad Hvis du alligevel lavede for meget mad, skal maden i fryseren til en anden dag eller i køleskabet og spises dagen efter WESTBERG
Hvorfor skal vi spise rester fra i går?? Det er da bare så pinligt ikke at have råd til at kunne lave ny mad hver aften. Så er al dåsemad vel per definition restemadOikos Logos