Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske
Det er ud til at de fleste bruger færdig købt fondant, men jeg laver den nu selv. Endnu en dag, med størstedelen af tiden tilbragt i køkkenet, i færd med at lavekage til min mors fødselsdag i morgen
julegaver, lavede jeg selv. Tilføj den sidste ægge blanding, pisk ved lav hastighed til dejen er jævn. Herefter kan kagen overtrækkes medfondant og pyntes med figurer
Lav en bord til kagens bund, ved at bruge en fondantudstikker. Jeg har selv fundet på denne opskrift. Vaniljekagemed nougatcreme og pyntet med ultimate chokolade frosting og chokolade fondant
Jeg har lavet en guide her på bloggen, og den bruger jeg selv. Jeg har en del erfaring med at bage (opskriften kan i hovedet) og medfondant, men det er min første baby rump jeg har lavet
Lagene i kagenlaves nu med først et tyndt lag smørcreme, så et ca dobbelt så tykt lag ganache. Vil du bruge chokolade ganache til overtræk på kagen, så lav dobbelt portion