Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavetfrikadeller til
I løbet af sommeren spottede vi flere forskellige alternativer på Instagram, og nu tog vi os endelig sammen til at afprøve denne lækre salat - som tilbehør til hjemmelavedefrikadeller (så bliver det da ikke mere dansk
Jeg laver stadig mad og jeg er stadig interesseret i hvordan vores kroppe hænger sammen. Her er ihvertfald opskriften på nogel virkelig lækre frikadeller – bare i vildsvine versionen… Dejligt afvekslende fra den traditionelle hk
Seneste skud på stammen er disse frikadeller, som er lavet med halvt kød og halvt bønner. Næste gang vil jeg gå skridtet videre og lave en version kun med bønner
Som led i mit projekt "Spis dit ukrudt", fik jeg lavet de her frikadeller med skvalderkål, som smager nærmest som bredbladet persille eller en selleritop
En noget anderledes måde at lavefrikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Jeg har aldrig lavet den traditionelle ret før – men kastede mig ud i det og det er bestemt ikke sidste gang der bliver serveret stuvet hvidkål herhjemme
Eftersom det er nogle frikadeller jeg er ret vild med og derfor forholdsvis ofte laver, så har jeg med tiden gjort mig nye erfaringer i forhold til at lave dem, men jeg har også prøvet mig frem med mere variaion af fyld til ‘farsen’