Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
De smager helt perfekt med en god imat fraiche eller hjemmelavet soja creme fraiche til Jeg eksperimenterede også lige lidt ekstra (da kagen var super nem og hurtigt overstået ) og lavede mandelcreme til kagerne, hvilket smagte fantastisk Og resterne spiste jeg med stor glæde sammen med min Fløde(fri)is
Efterhævningen tager lidt længere tid, når kagen har været på frys eller køl, end når du bager kagen på normal vis, da det tager lidt tid, før kage og form har stuetemperatur, men den smager lige så lækkert, som havde du lavet hele arbejdet samme dag
Fedtebrød og håkonkager er forholdsvis nye småkager i mit julekøkken, men jeg har lavet begge slags de sidste par år, og jeg må indrømme, at jeg er ret vild med dem
En intens chokoladekagelavetmed chokolademousse. Denne blåbær drøm, er den ultimative dessertmousse lavet af to slags mousse (blåbær og chokolade) samt et lag af blåbær gelé – toppet med flødeskum og revet chokolade