Brownie, Cheesecake, Chokoladekage, Glutenfri, LCHF, Sukkerfri Chokolade cheesecake med jordbær. Jordbær, vaniliepulver, citronsaft, vand og sukrin gold hældes i en lille kasserolle og stilles på det varme blus
Men det var netop med henblik på at skulle afprøve LCHF marengs, og det blev så i aften. Lad de helt bløde og varme marengs køle af, så bliver de dejligt sprøde
Jeg er vild med koffeinkicket, smagen, duften og den varme følelse kaffe giver. Chokolade er fra nu af økologisk, helst over 85% og består af mestedelens kakao, rørsukker, vanille og lign
Jeg læser med inde hos Xenia og hun har delt en opskrift på en lækker varmLCHFkakao. Jeg hælder det kogende vand hen over kakao, kanel, kokosolie og chokolade
Inspireret af de klassiske LCHF oopsies, men gjort lettere og nemmere at lave. Lad dejen trække i 5 min og bag på en varm blinispande eller pandekagepande. Blend 100 gram bløde dadler med 2 spsk ren rå kakao og en håndfuld mandler. 30 min ved 200 grader varmluft. Lad dejen køle af og smør med chokolademouse (1 moden avocado most med 2 spsk ren rå kakao og en smule sødemiddel). 15 min ved 200 grader varmluft. 100 gram bløde dadler med 2 spsk ren rå kakao og en håndfuld mandler. 200 grader varmluft. 200 grader varmluft
Derudover har jeg idag forsøgt mig med en lchf nutella. Jeg havde lidt vanilleflødecreme fra desserten i aftes tilovers, der kom en god klat i den varme kaffe - himmelsk