Mit minidoughnut-jern er kommet i brug igen. Manden forslog jeg brugte appelsin istedet for citron i denne opskrift, og det kom vi ikke til at fortryde
- en frisk og svampet eftermiddagskageSom jo passede ret godt til en blæsende kristi himmelfartsdag som igår, hvor blæsten ruskede i kinder og hår, og de mørke og regnfyldte skyer drev henover lille Aalborg, som dog lod regnen vente på sig
Man kan lægge kager sammen med det, man kan glaserer kager med det, man kan bruge det i cupcakes og frosting eller man kan bruge det som en slags marmelade til scones eller theboller
I think that it would also be really great in a layered ice cream cake with nutty cake layers. Next whisk egg yolks, icing sugar lemon and vanilla extract light and fluffy in a clean bowl
I made this cake for my birthday which is oat, lemon curd and meringue. Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
Popcakes på pind. Victorian sponge cake (rød), som jeg brugte til flagkage til min søns fødselsdag, chokoladekagerester fra vores sommerferie, et par giftkagemuffins (blå) og lyse makronmuffins med mørk chokolade
We’re back after the Christmas holidays, with lots of lime curd, lemon curd and macarons. It can be used for icings, as a filling in layer cake, topping on cheesecakes, trifle, cupcakes and macarons
1Finely grated zest of 2 unwaxed medium lemons. 1Juice of 2 medium lemons, strained. 11 x 23cm springclip cake tin or loosebased, deep round cake tin, greased, floured and the base lined with baking paper
Add lemon and salt to taste. Rarely a day passes where I don’t eat a piece (or five) of chocolate, a piece of cake or half a jar of peanutbutter, which is my ultimate guilty pleasure before night time
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed