Key lemonpie til dessert. Lemon-smagen i cremen gør, at man aldrig bliver træt af det tunge og søde og flødeskummet på toppen indhyller det hele i fløjlsblød "yumminess"
Mix the mascarpone with the whipped cream, icing sugar and lemon zest. The birthday boy decided the evening’s menu and for dessert he wanted me to bake my version of a traditional Danish strawberry pie
Term the lemon juice free of small grains. Jeg har før lavet “Key Lime pie” som smager skønt. Combine lemon juice, grated zest and condensed milk in a bowl and whip it until it thickens
Til dessert fik vi denne Lemon Meringue Pie, som er frisk, sød og sur. C I T R O N T Æ R T E Fredag aften kom pigerne til middag og efterfulgt af en bytur
Blev i dag bedt om at bikse en LemonPie sammen. Så må den sidste styling komme næste gang, jeg laver en LemonPie, for der bliver helt sikkert en næste gang
Det hele startede med Key Lime Pie, så et eksperiment med hindbær og sidste gang No-bake LemonPie. Der har været lidt stille på bloggen den sidste tid, men mit humør og lysten til at blogge har bare ikke været til stede
Add lemon peel and cinnamon stick. Fill with dried beans or pie weights. 1 2/3 cups all purpose flour1/4 teaspoon salt1/2 cup (1 stick) chilled unsalted butter, cut into small pieces1/4 cup sugar2 large egg yolks2 tablespoons (or more) ice water3 tablespoons apricot jamFilling. 1 cup sugar1/3 cup water3 3 x 1/2-inch strips lemon peel (yellow part only)1 cinnamon stick, broken in half2 pounds fresh rhubarb, trimmed, cut diagonally into 1/2-inch-thickpieces (about 6 cups)For crust. Bake until crust is golden brown, piercing with fork if bubbles form, about 15 minutes