Fennikel er en pikant grøntsag med en let lakridsagtig smag. Ugens menu . 23. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
let følge af. Det bliver en let hovedret. Vi skal jo have 3rettersmenu plus diverse ekstra snacks og selvfølgelig natmad. 3 stk. 3) Rødløg skæres i "både" og bages med olivenolie, salt og peber, ved 185 grader i ovnen. 3 stk Rødløg
Tag dem op af lagen og læg dem i let pres (f. 2-3 stk. 3) Gulerødder skrælles og skæres i 6 cm stykker som flækkes på skrå. 3 stk brisler. 2-3 buketter broccoli. 2-3 stk Forårsløg. 3 stk
Tag dem op af lagen og læg dem i let pres (f. 2-3 stk. 3) Gulerødder skrælles og skæres i 6 cm stykker som flækkes på skrå. 3 stk brisler. 2-3 buketter broccoli. 2-3 stk Forårsløg
Vend til sidst melet i dejen med en dejskraber, så al luften ikke slås ud af dejen. Mums, der bliver i hvert fald ingen klager fra kærestens side over menuen
Denne ret har jeg spist så uendelig mange gange, den er let og lækker – voldsomt billig og når opskriften er delt ud til veninder er de vendt begejstrede tilbage
Tag filodejen ud af pakken – dette skal du først gøre, lige inden du skal bruge dem, da de let bliver tørre og dermed svære at arbejde med – dæk den dej, du ikke skal bruge med et fugtigt, rent viskestykke
Jeg starter altid med at skære den lille sene af der sidder på bagsiden af fileterne. Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme med i køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp
Fiskefiletter m. Menuen stod på. 135 g smør. 3 fintsnittede porrer. 2-3 tsk. 3) Æg, creme fraiche, fløde, 1 stor håndfuld ost og krydderier piskes let sammen og hældes over fyldet tærten. 135 g. 3 fint. 2-3 tsk salt
I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der stod for menuen. Ingredienser til 4 personer til en let anretning – f. Anmeldelse Navn på opskriftTunmousseUdgivet den2017-02-22Forberedelsestid 10MTilberedningstid 6MSamlet tidsforbrug 16MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s) 1 dåse tun i vand
Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen