grillet polenta m. hovedretten er mandelpostej. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Gazpacho er en vanvittig lækker, kold suppe, jeg ynder tit at servere på varme sommerdage som en let forret eller sammen med flere småretter som en del af et helt måltid
De indeholder hverken mel eller sukker, de er super lette at lave og de smager super skønt. De er perfekte til både en frokost i det fri, til hverdagens aftensmad eller til en fin lækker forret, når man har gæster
Igen giver det en dejlig let og levende stemning, og man får mulighed for at tale med sine medkursister om, hvad der gik godt, hvor man mødte udfordringer og hvilke ting man evt
Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
Så hvis du skal holde en festmiddag – med ALT, som dertil hører…jamen, så lad mig da lige give dig denne her slags step by step guide, som du kan kopiere, og så lover jeg dig, at dine gæster vil blive imponerede og falde i svimer over, hvor fint du har lavet det hele… Let’s be honest, hvem vil ikke gerne sole sig lidt i gæsternes rosende ord
Koges let op. Opskriften på hovedretten får i her, men skulle der komme ønske om opskrift på nogle af de andre retter, så sig endelig til – så skal jeg prøve at lokke dem ud af mine veninder
Selvom det måske synes at være ’den lette udvej’ at anvende en færdiglavet mørdej, er det en del lettere, og når det smager ligeså godt - så hvorfor ikke
Vi lavede stort set det hele dagen før – på den måde var den let at varme op før servering, og den blev mere fast i strukturen så den kunne skæres ud i figur
Personligt synes jeg resultatet bliver lige så godt - og så er det bare lettere at gå til en fredag aften (man skal dog lige væbne sig med lidt tålmodighed ift