Let hovedret til gæster opskrifter

Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas er perfekte til en let aftensmad, frokost eller i madpakken. Quesadilla’en lunes på begge sider – den er nem at vende med en paletkniv
ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

grillet polenta m. hovedretten er mandelpostej. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho er en vanvittig lækker, kold suppe, jeg ynder tit at servere på varme sommerdage som en let forret eller sammen med flere småretter som en del af et helt måltid
Spinatroulader

Spinatroulader

De indeholder hverken mel eller sukker, de er super lette at lave og de smager super skønt. De er perfekte til både en frokost i det fri, til hverdagens aftensmad eller til en fin lækker forret, når man har gæster
Koldskål

Koldskål

Kammerjunkere kommes i, som de er fra posen, mens tvebakker knuses let hen over koldskålen med en hånd – det lader du bare gæsterne selv om
Chili con carne og godt nytår

Chili con carne og godt nytår

Hertil en let salat med bl. Vi havde aftalt, at vi ville stå for forret og hovedretten, og så skulle de medbringe desserten
Henkogte blommer i marsala og vintersar

Henkogte blommer i marsala og vintersar

Lad glassene stå i ovnen indtil den er kølet helt af. hovedretten. Så her kommer et lille pre-view for dem som kommer til fødselsdag i weekenden

Eiffeltårnet

En let forret med græskarsuppe som blev serveret ved bordet fra en lille kande. Hovedretten var lyssej serveret på en bund af jordskokkepure’

En aften på Blokhus Strandhotel

Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
Henkogte blommer i marsala og vintersar

Henkogte blommer i marsala og vintersar

Lad glassene stå i ovnen indtil den er kølet helt af. hovedretten. Så her kommer et lille pre-view for dem som kommer til fødselsdag i weekenden
Seafoodtærte med spinat

Seafoodtærte med spinat

 Selvom det måske synes at være ’den lette udvej’ at anvende en færdiglavet mørdej, er det en del lettere, og når det smager ligeså godt - så hvorfor ikke
Pommes Anna med persillerod

Pommes Anna med persillerod

Vi lavede stort set det hele dagen før – på den måde var den let at varme op før servering, og den blev mere fast i strukturen så den kunne skæres ud i figur