Let nytårs forret opskrifter

Rejemousse – en festlig forret

Rejemousse – en festlig forret

En letkrydret rejemousse med masser af ekstra rejer til pynt. Står du og mangler en lækker forret til nytårsaften
Chili con carne og godt nytår

Chili con carne og godt nytår

Hertil en let salat med bl. Nytårsaften var en rigtig dejlig og hyggelig aften, som blev tilbragt sammen med et vennepar
Tunmousse

Tunmousse

Den stammer tilbage fra 1980’erne, hvor vi spiste den som forret til familiefester og måske nytår. Ingredienser til 4 personer til en let anretning – f. forret1 dåse tun i vand (drænet vægt 140 g)100 g smør½ dl cremefraiche 18 %CitronsaftSalt og peberSådan gør tilbereder du tunmousseHæld tunen i en sigte, og lad den dryppe af. Anmeldelse Navn på opskriftTunmousseUdgivet den2017-02-22Forberedelsestid 10MTilberedningstid 6MSamlet tidsforbrug 16MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s) 1 dåse tun i vand
Rejecocktail med mango

Rejecocktail med mango

Denne rejscoctail med mango får vi til forret næsten hver nytårsaften og den er rigtig lækker og med et lille twist af let syrlighed
Muslingesuppe

Muslingesuppe

Imens du renser muslingerne, tjekker du lige de åbne muslinger, om de er levende ved at banke dem let ned mod vasken eller køkkenbordet

Årets nytårs menu!

Jeg hældte noget mørk øl og stjerneanis ved og da halvdelen af øllet var simret væk var blandingen klar til at blive hældt over en rådyr-kølle, der forinden var brunet af på panden
Laksebrød

Laksebrød

Salt tomaterne let. alle mennesker da må kunne lide – og nu hvor det er ved at være nytår, er det også en udmærket, omend lidt tung, forret til middagen
Tunmousse

Tunmousse

Det kan let argumenteres, at der findes mere moderne og spændende forretter, men tunmousse er nu ikke at kimse af, og uanset mængden jeg medbringer, så bliver der spist op
Rejecocktail og tunmousse

Rejecocktail og tunmousse

Forretten til nytår var rejecocktail og tunmousse, jeg synes det er en dejlig letforret og så smager det jo rigtig dejligt

Ajo Blanco picante

Dette var faktisk en opskrift jeg havde tænkt mig at poste et par dage før nytår, da jeg synes den egner sig godt til en lille og letnytårsforret