Mangler du en meget simpel, men mættende og lækker dessert til i aften. I går havde jeg lyst til at være lidt kreativ med min aftenskyr og i anledningen af sukkerfriseptember fik jeg bikset denne lækre sag sammen
Vend formen lidt rundt, så melet er godt fordelt, og bank derefter. Hvis det skal være ekstra pænt, kan du først køre marmeladen gennem en sigte for at fjerne hindbærkernerne, som ellers kan stoppe hullet i sprøjteposen
Pisk fløden til en let skum, og vend yoghurt, sukker og vaniljesukker i. Frugtsalat med let råcreme. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller lignende – og vi fik det som supplement til osten der blev serveret som den sidste anretning af frokosten
Jeg har tidligere lavet en virkelig lækker hindbærtærte, som dog er en desserttærteog skal spises sammen med en god, sød vaniljeis, da den har en let syrlighed, og jeg fik lyst til at lave en kaffebordsversion af tærten, som kan spises, som den er, uden tilbehør
Kammuslingerne lå i en letog luftig agurkeskum, som under sig havde en teriyakisauce og æblekaviar. Tingene må ikke tage farve, men skal blot sauteres let
Jeg beklager at det har taget mig noget tid, at få skrevet dette indlæg – det er altså nemmere/hurtigere lige at smække en opskrift sammen, og fyre den op på bloggen
I det her indlæg har jeg samlet ideer til mad, som vi selv synes, er rart at spise i varmen, både fordi det er relativt hurtigt at lave og/eller kan forberedes lidt på forhånd, så det er mere eller mindre klar, når appetitten endelig indfinder sig
Nem, hurtig, og kræver slet ikke det helt vilde, men smager fantastisk. I en skål piskes mascapone, mælk, sukker og kornene fra en vaniljestang sammen, så det bliver en let cremet konsistens
Retten er frisk, let at lave og smager himmelsk. Modsat forrige weekend, hvor den stod på relativ tung mad, har jeg forsøgt mig med retter i den lidt lettere ende i denne weekend
Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle prøve at lave TO varianter, nemlig den jeg havde lavet sammen med min mor Limoncello tiramisu med hindbærog appelsin, samt den klassiske med kaffe og ameretto