Jeg fik omelet af æggehvider med spinat og bagte tomater til frokost. Chipsene lavede jeg ved at finrive parmesanost på et rivejern ogsmelte/letstege den i et meget tyndt lag på en pande
Og low fodmap-kategorien indeholder kun få eller slet ingen fodmaps overhovedet. Brødet til morgenmaden kan jo sagtens erstattes af frisk frugt, en omelet eller grød, pandekager eller vafler tilberedt efter low fodmap principperne
Men en bøf i fine skiver, en japansk omelet, kogte rejer eller rejer i Tempura er altså også godt. Men der er meget langt fra Sticks'n'Sushi til det hjemlige køkken, og det skal der også være - det er slet ikke den professionelle restaurant vi skal prøve at efterleve
Det jeg har erfaret, og det som er princippet i kogebogen, og min holdning, er at hvis vi tæller kalorier, og eller begynder at have et opmærksomt forhold til disse, bliver vores forhold til mad meget hurtigt ”sundt/usundt” – ”god samvittighed/dårlig samvittighed”
Den her omelet med en masse spinat og grøntsager til, er virkelig nem oghurtig at slå sammen. Omeletten fungerer fint alene, men kan også sagtens spises med noget kød på sidelinjen