Rul små kugler af dejen, og tryk dem let flade på bagepladen. Nem og "sund" banan/chokolade is. Dyp halvdelen af kagerne halvt i chokoladen og læg dem til afkøling
Pisk for fuld udblæsning til den er letafkøletog er blevet en luftig mousse - ca. Vent til chokoladen er kølet yderligere lidt af og fold dem så omkring kagerneog saml med en lille strimmel tape
let. Pisk vaniljesukker, sukker og æg til en cremet ogluftig æggesnaps. Der findes et væld af forskellige opskrifter på banankage – nogle med chokolade i dejen, nogle med nødder, nogle med chokoladecreme på toppen osv
Cremen får hurtigt en let brunlig farve, fordi bananerne oxydere, så der kan med fordel tilsættes lidt gul frugtfarve for, at rette op på cremens udseende
Pisk æg, sukker og vaniljesukkeret i en skål til en letogluftig masse. Jeg bruger en palet det gør det nemmere at fordele chokoladen, og resultatet bliver super flot
Den er rig på kulhydrat fra dadlerne, bananerneogogsåmelet. Kagen har et forholdsvis stort proteinindhold stammende primært fra skyren, ægget og igen mandlerne ogmandelmelet
Pisk æggehviden letluftig - ikke stiv og vend den i massen (marcipanen). Blend den overmodne bananog jordbær sammen i en miniblender / foodprocessor (evt også kornene fra vanillen)