Let og luftigt franskbrød opskrifter

Første projekt med grove surdejsboller

Første projekt med grove surdejsboller

Jeg har forsøgt mig med en surdej én gang før, men der lykkedes det mig slet ikke at få gang i den. Man får altså derfor en mere luftigtog fugtigt brød, når dejen er æltet godt

Et nemt og godt franskbrød!

 Det er en skrøne, at brødet ikke kan blive lækkert ogluftigt, hvis det er en klistret og ikke helt samlet dej, du sætter til hævning
Solbakkeboller

Solbakkeboller

 Bland derefter både vandet og solsikkekernerne i en skål med gær ogylette. Ylette el. Det gode ved denne opskrift er, at de både kan bruges som sandwichbrød, boller ogfranskbrød
Frikadeller

Frikadeller

oghullet fyldt op med mel. Hullet fyldes med mel. kartofler, stuvet hvidkål, frikadeller gulerødder og naturligvis lidt surt

Syre/ Base Balance

Helt kort oglet gennemskueligt kan man opdele kosten som følgende. Jeg har længe gerne villet skrive dette indlæg

Verdens bedste brød.

Når det er let, luftigtog boblende, er det færdighævet. Tilsæt saltet ogmelet. Det skal ikke æltes fint, kun lige indtil melet er vådt

Frikadeller

oghullet fyldt op med mel. Hullet fyldes med mel. kartofler, stuvet hvidkål, frikadeller gulerødder og naturligvis lidt surt