Panering uden æg – det er let nok. oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Mayonnaisen kan let forvandles til noget andet lækkert, her har vi hakket lidt pickles og tilføjet sukker, cremefraise og gurkemeje til en remoulade, hvidløg til en aioli, lidt sur-sød sovs og cayenne til en chili mayo og en med estragon til en bearnaise mayo
Remoulade dressing. Sidste gang jeg var inde hos Lene Hansson så hun min kostdagbog, og syntes at det var en skøn idé at jeg havde lavet min egen rasp af spirebrød (købes i fryseboksen hos super Best) men hun havde selvfølgelig også et forslag til hvordan jeg kunne lave en lækker og samtidig sund fiskefillet
Den mere videnskabelige og politiske tilgang til mad – (når det bliver videnskabeligt eller politisk, bliver mad i øvrigt pludselig til Fødevarer) – den sprang vi let og elegant over
persilleGurkemejeDette er hvad jeg brugte, men du kan som sagt putte i hvad du føler for, så længe cornichionerne er tilstede da de er essentielle for remoulade
Hun havde købt en masse torskerogn som hun havde tilberedt ved let kogning. ) I går havde jeg stadig lidt tilbage af torskerognen og valgte at lave en form for remoulade/salat til fiskefrikadellerne
Der var en helt normal variant med paprika pølse ( dem fra kokkens favoritter) , sukkerfri ketchup fra cervera, rødløg og hjemmerørt remoulade med cornichons – toppet med hjemmelavet agurkesalat
Og let. I stedet for at smide den overskydende lage ud, fik jeg ekstra syltesager, som allerede næste dag blev brugt sammen med mayonnaise og karrytil den skønneste hjemmelavede remoulade
Vi var så heldige at få fingerne i nogle friskfanget torskefileter. Vi valgte at få de lækre, lune fiskefrikadeller sammen med lidt rugbrød, remoulade og lidt citron