Letsaltet fl opskrifter

Middagsmad uge 39 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 39 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Gør det af flere omgange, så retten steges og ikke koges i det væske, som grønsagerne afgiver. (er baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - husk at tjekke køleskabet og skabe for ingredienser, du måtte have i forvejen)8 lammekoteletter (alternativ 4 svinekoteletter)ca 500 g strimlet oksefilet1 kg muslingerTomaterPinjekerner2 hvidløg2 økologiske citron2-3 limefrugter1 stort løg1 bakke champignon1 broccoli1 pose sukkerærter2 bundt forårsløgFriske abrikoser1 pk bredbladet persilleBasilikumMynteFriske korianderbladeDadlerParmasanost (hel)En god olivenolieÆblecidereddikeKoldpresset rapsolieØsterssauceSort chilipasta (fås i supermarkedet på de asistiske hylder eller ved en Thai specialbutik)Fuldkornstagliatelle (til 2 aftener)Jasminris1 pose perlerug1 pose saltede pistacienødder1 pose mandlerchiliflagerSaltPeber1fl. Fuldkornstagliatelle til 4 personer16 cherrytomater1 pose pinjekerner4-6 fed hvidløg2 store håndfulde basilikum1 stykke helt parmasan1) Sæt en gryde med letsaltet vand over, og kog fuldkornstagliatellen i henhold til angivelserne på pakken2) Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune. 2 dl perlerugsalt1 økologisk citron, saft og skal2 spsk æblecidereddike3 spsk koldpresset rapsolie1 bundt mynte, plukket og hakket1 bundt forårsløg, hakket75 g saltede pistacienødder, hakkede100 g ristede mandler, hakkede100 g dadler uden sten, hakkede100 g abrikoser, hakkede8 lammekoteletter (alternativ 4 svinekoteletter)Olie til stegningsalt og peber1) Skyl perlerugen og kog den i letsaltet vand. 1 kg muslinger400 g fuldkornstagliatelle2 fed hvidløg1 lille bundt bredbladet persille2 spsk olivenolie2 dl hvidvinRevet skal af en halv citron1/4 tsk chiliflagersalt og peber1) Skyl muslingerne i flere hold koldt vand. 2) Kog tagliatellen i en stor gryde med letsaltet vand i 1-2 minutter kortere, end den tid, som er angivet på pakken3) Skræl hvidløgene og skær dem i tynde skiver. 1/4 tsk chiliflager
Fiskedunser, hvidkål og nyt design

Fiskedunser, hvidkål og nyt design

I modsætning til det nye og friske webdesign var maden vi lavede i går lettere oldschool med fiskefrikadeller og flødehvidkål