Imens koges pastaen al denté i en gryde med letsaltet vand. Kyllingen skæres i mundrette stykker. Varm en sauté pande og svits, løg, hvidløg og kylling i en god mængde rapsolie, krydr med lidt salt og peber
i letsaltet vand. Start med at skære kyllingen i mundrette stykker, løg og hvidløg snittes fint. Svits kylling og bacon godt i lidt olie, tilsæt derefter karry, løg og hvidløg
kyllingebryst i store stykker. Steg kyllingen på en varm pande til den netop er gennemstegt. Server kyllingen med ris og peanutsauce og en stor skål salat
I mens damper du dine aspargesbroccoli i lidt letsaltet vand. Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
gulerødder og selleri skrælles og skæres i grove stykker og koges i letsaltet. Mit bud i konkurrencen var denne helstegte kylling med stegte rodfrugter og champignonsauce
Skær broccoli groft og kog den i få minutter i letsaltet vand. kyllingefileter. Krydr kyllingerne med salt, peber og timian, og steg dem i lidt olivenolie
Det næste er kyllingen. Kylling. Kom lårene i en stor frysepose, kom alle krydderierne ned til kyllingerne sammen med en god stor slat olivenolie og masser af salt og friskkværnet peber
Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra og køl straks pastaen i koldt vand. kogt/stegt kylling. Bland pasta med kylling i tern, edamamebønner, gulerødder, vindruer og tomater