Kog spaghetti i letsaltet vand. Kødsaucen er spækket med revne rodfrugter. Jeg spiser ikke ret meget kød, så i denne "kødsauce" har jeg erstattet kødet med et vegansk alternativ
Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. Normalt er vi ikke til for mange grøntsager, men den pakke vi fandt i ALDI, var spækket med en masse af dem vi godt kunne lide, og selv ungerne spiste løs af de grøntsager de bedst kunne lide
Bland lever og spæk og tilsæt kryddermassen. hakket spæk. LeverpostejIngredienser800 g hakket svinelever500 g hakket spæk2 løg2 fed hvidløg2 mellemstore persillerødder2 æbler5 ansjosfileter5 kviste timian og eller rosmarin1/2 tsk. Kog dem i letsaltet vand i 15 min
Varm en gryde med letsaltet vand op til kogepuktet - det må ikke koge, for så sprækker pølserne. Hak imens baconen og spækket groft til bittesmå terninger