Dette er en utrolig let kage at lave når lækker slugten melder sig. Ingredienser. 1/2 dl sukker1/2 dl mel1 knivspids slt2 spsk kakao3 spsk vand Kom de tørre ingredienser i et krus
Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Fjerner kagering/støbeform og smører kagens sider og top med den sidste 1/3 af choko-nougatcremen, så det bliver fint og glat
Mine forældre har et vennepar, Familien Grosen, som bor kun lige rundt om hjørnet fra mine forældre. Deres søn Troels er jævnaldrende med mig og vi har leget meget sammen som børn og men også som store teenagere
En kagering på 16cm i diameter, beklædes med husholdningsfilm, så den slutter helt tæt og indevendig smøreres den let med olie. Hældes i kageringen på 16cm og stilles i fryseren. En mandelbund lægges i en kagering på 18 cm i diameter med kagefilm i kanten
En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker
Torta soffice di lamponi. En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage
I suverænt og sponsoreret samarbejde med Lidl. Hvis der er noget jeg ser efter, når jeg handler ind, så er det 1) om produktet er økologisk og 2) om det er produceret i Danmark