Men ellers kommer opskriften på godgammeldags, hjemmelavet leverpostej her. Jeg kan helt klart anbefale at købe en rulle dybfrossen hakket, blandet leverogspæk, som du kan få i velassorterede dagligvarebutikker
Har indrømmet aldrig lavet leverpostej før, men nu skulle det altså være. Hvis ikke er i besiddelse af en sådan en kan man spørge hos slagterenog få både leverog flæsk hakket
Det her er en opskrift der også stammer fra min mor, men som jeg har tilføjet lidt til. Tilsidst tilsættes leverenogspækketog det hele røres godt sammen
Hak leverogspæk hver for sig to gange på kødhakkeren (mellemste størrelse huller). Hak løget. Bland de tre ting, og kør igennem kødhakkeren to gange mere
Ingredienser. frisk timianFremgangsmåde. 375 gsvinelever125gspæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 1 Kør lever, spækogløg en til to gangegennem en kødhakker afhængig af, hvor grovleverpostejen skal være. 2 Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 4 Læg evt. 5 Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune oggennembagte. 6 Bagetiden er 45-60 minutter. 7 Brug en kødnål til at se, om de er gennembagt. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej. 375 g. 125 g. 1 stk løg. 1 stk æg. 180 g
Svineleverogspæk hakkes hver for sig, hak løget med. krydderierne kommes i den færdigeafbagning, derefter spækket, der varmes med tildet er næsten smeltet
Løg, leverogspæk hakkes en gang på en kødhakker. Kogelage fra spækken. Når man så ønsker varm leverpostej, bager man den i vandbad fra frossen tilstand ca