Så der kommer en video om en feminin festlagkage, der kommer portionsanrettede moussedesserter, der kommer magiske portionstærter og sidst med ikke mindst – så kommer der den fineste marengskage med masser af flødeskum og bær
Efterhånden lærer man at arbejde med den lidt anderledes dej og kan begyndeat eksperimentere selv. Det der med fastfood, det er nærmest ikke eksisterende i mit liv nu, hvilket måske er meget godt, men nogengange er det jo rart, hvis det skal gå lidt hurtigt
Indtil denne aften i godt selskab med de store oste, mente jeg egentlig, at en Grana Padano med nogenlunde rimelighed kunne gøre det ud for en parmesanost
Det eneste positive jeg har at holde fast i lige nu er at Manfred virker glad og efter vi kom hjem med smertestillende krøller halen lidt mere – så han må have mindre ondt
iblandet lidt vanilje. Den smager ufatteligtgodtmed brombær. Og der er godt nok mange af dem. Rabarber crumblen serveres lun, med flødeskum eller cremefraiche, evt
Rør flormelis, smør og kakao sammen i en røremaskine med en flad spartel (eller brug elpisker) for middellav hastighed, til den er godt blandet og sammenhængende
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør. Mit udgangspunkt var æbler, lidt blåbær fra fryseren og marcipan
Da jeg serverede denne sunde udgave til mine forældre, må jeg indrømme at jeg rystede lidt. Når kagen kommes ud, tages den ud af formen og bagepapiret skubbes lidt ned ad kanterne, så kagen kan blive kold
Så jeg brugte en familie opskrift, som gav nogle meget holdbare huse (tabte en væg til huset på gulvet, og den overlevede) Og de smager utroligt nok også godt
Men som med al anden begyndelse, så skal jeg bruge lidt mere træning, før det bliver godt. Jeg elsker at have et godt udvalg af kolde forfriskninger i fryseren, og når tilbudet lyder på en dejlig, sukkerfri og nærmest sund nedkøling, så takker jeg bestemt ikke nej
Christian har noget ferie inden for de næste måneder, så vi håber, at vi kan trappe Ozzy ud af aloe vera, og han ellers har det godt og spiser pænt, så vi kan tage lidt hjemmefra et par dage
Hæld lidt af den lune fløde i æggemassen og hæld så æggemassen over i fløden og rør det godt sammen. Varm det stille op til cremen begynderat blive lidt tyk i konsistensen og det må ikke begyndeat koge