Røde linser. Tag det ud og bland grøntsager og linser godt sammen, smag til med salt og peber. Lækkert indisk inspireret fiskefad der er nemt og hurtigt at lave, tager under 30 min. kog linserne i 4 dl. 4 dl Røde linser
Skyl linserne i en sigte og kom dem i gryden sammen med grøntsagsboullion og hakkede tomater. Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Skyl linserne godt i koldt vand og kog dem som anvist. Print opskriften. Raita (indisk tzatziki). Lynsteg babyspinat og linser et par minutter ved høj varme i lidt olie
Skyl linserne godt i flere hold koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt linser, bouillon, hakkede tomater, cherrytomater, æble og salt og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca
Skyl linserne godt i flere hold koldt vand. Tilsæt linser, bouillon, hakkede tomater, cherrytomater, æble, salt og peber og lad retten simre ved svag varme og under låg i ca
Linser er godt tilbehør til både kjøtt og fisk, men gjør også utrolig mye for en rett helt alene. Surr linser, karry, spisskummin, kanel, paprikapulver, rødløk, hvitløk, chili og ingefær på lav varme i olivenolje
Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f