Det her indlæg er et inspirationsindlæg og en hyldest til en af minelivretter. Vegansk ost – Daiya er bedst, men desværre kan den ikke fås iDanmark endnu
Det er en ret som beviser at man ikke skal undvære sinelivretter selvom man lever af planter. I stedet for flæsk har jeg brugt seitan som også kaldes hvedekød og i stedet for ko mælk har jeg brugt jeg plantemælk
En nyttig kogebog, hvis man gerne vilblive ved med at spise nogle af livretterne som tærte, lasagne, banankage og kanelsnegle, men at gøre det uden at bruge animalske produkter, som kød, smør, æg og mælk
Siden august måned har der været fokus på IndieniDanmark. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
det efterhånden ret kendte irske sodabrød, hvorefter Frankrigbrillierer med croissanter, macarons, Tarte Tartin og Éclairs – sidstnævnte hører iøvrigttil en af undertegnedes livretterindenfor kager