1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
1. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag. 2. Fjern skrællen fra avokadoerne og skær avokadoerne i tern
1. Steg 2 skiver bacon på en varm pande. 2. Pisk æg og mælk sammen, og tilsæt foråsløgene. 3. Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter
1. Snit spidskålen fint. 2. Skræl gulerødderne og riv dem groft, eller brug et juliennejern. Jeg bruger selv et juliennejern fra Gefu, som kan købes lige her
1. Smelt smørret – enten i mikroovnen eller i en gryde. 2. Bland havregryn sammen med smeltet smør. 3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt og bland sammen med havregryn/smør
1. Kog 2 poser Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. 2. Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet