bland blomkål, forårsløg og kylling i massen og smag til med salt og peber. 2-2,5 dl kylling (kogt og skåret i tern). 1 stort forårsløg eller 2 små 2-2,5 dl kylling (kogt og skåret i tern)
(Spiser man ikke lowcarb, kan man også bruge almindelig pasta/grov pasta). Jeg elsker at man kan lave så mange forskellige ting med kylling og lege med bunkevis af forskellige grøntsager
Glutenfri, Kylling, LCHF, LowCarb, Paleo, Wrap. spicy kylling og salat. Kyllingen er en opskrift, jeg “opfandt” helt tilbage, da jeg spiste rispapirsruller
Glutenfri, Laktosefri, LowCarb, Mælkefri. kyllinge kebab. Da jeg var ude og handle den anden dag, stod jeg med næsen nede i køledisken i håb om at finde lidt inspiration, og her fik jeg øje på en pose kyllingekebab
Aftensmad, Farseret, Halloween, Kylling, LCHF, LowCarb, Peberfrugt, Temamad. Perfekte til halloweenmenuen – men også helt perfekte til madpakken, hvis man har adgang til en microovn
Grillspyd, Kylling, Kyllingespyd, LCHF, LowCarb, Marinade. Det eneste man skal bruge er kyllingekød, grillspyd, en lækker marinade, en skarp kniv og et skærebræt
Kylling, LCHF, LowCarb, Sennep, Sukkerfri. Jeg er også rigtig glad for kylling, men indimellem får jeg en idé om at kylling ikke smager godt, og så har jeg ikke lyst til at spise det