Friske hindbær. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. På toppen er den lækreste mascarponecreme drysset med et tyndt lag kakaopulver og friske syrlige hindbær
Pisk et æg i af gangen med godt mellemrum mellem hver så det bliver tyk og luftig. Fantastisk lækker squash kage med en frisk mild smag af lime der løfter kagen lidt, så den ikke bare bliver tung og sød
Pisk et æg i af gangen og pisk godt imellem hver æg så det bliver til en tyk og luftig masse. citronen og har en lille behagelig eftersmag af ingefær som passer godt til den søde kage og friske citron
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Pisk ved høj hastighed resten af sukkeret og æggene i en separat skål til en lys og luftig masse. Beklæd din springform med kageplast eller bagepapir i kanterne
Rør forsigtigt mælken i dejen så dejen forbliver luftig. Oetker Lagkagedeler. Hvide chokoladecirkler og friske bær For at lave de fine, hvide chokoladecirkler skal chokoladen tempereres
Pisk ved høj hastighed resten af sukkeret og æggene i en separat skål til en lys og luftig masse. Beklæd din springform med kageplast eller bagepapir i kanterne
Dekorer kagens sider med flødeskum og dekorer kagens top med friske hindbær. Og da jeg var forbi Lidl forleden bugnede grøntafdelingen med disse knaldrøde og saftige hindbær – helt friske og flotte
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. den er uden husblas som resten af kagen og forbliver derfor flydende
Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Pynt kagen med friske hindbær og krymmel efter eget valg og server med det samme
Det må da vist være en win-win-kage. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Den er let, luftig og cremet i konsistensen og orangesmagen fra appelsinskallen gør, at moussen føles knap så tung at spise, da den bringer en friskhed ind i moussen, som klæder den