Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
Servér med luftigkartoffelmos og et drys persille og evt. Osso buco er oprindeligt en italiensk ret. Navnet betyder ”knoglens hul” – dér hvor marven sidder
Der skal piskes godt mellem hvert æg, så mosen bliver glat, blank og luftig. Konsistensen er lidt som kartoffelmos, og tager blot 45 min at lave hvor det meste er ovntid
Den er frisk og luftig og holder sig utrolig nok frisk og lækker i rigtig mange dage, og det er jo altid et hit med opskrifter, der kan laves i forvejen
Let, luftig og dejlig syrlig. Både pastinakker og knoldseleri som retten kræver, kan sagtens bruges i kartoffelmosen som er oplagt at servere til, og på den måde brænder du ikke inde med en bunke rodfrugter, som du maske ikke ved hvad du skal stille op med
Det gør mosen meget luftig og lækker. Kartoffelmos m/ persillerod. Man kan bruge sine favorit rodfrugter, men synes persillerod giver mosen en dejlig nøddeagtig smag
Mosen skal være luftig men må ikke blive for tynd. Imens tilberedes kartoffelmosen. Kødet fordeles i bunden af et ildfast fad og kartoffelmosen fordeles herover