S. å. e. r. d. l. æ. k. o. g. s. t. h. i. n. b. u. -. v. ,. a. j. m. f. ø. p. ". M. A. G. T. I. D. y. F. H. V. B. (. 4. ). 5. 0. 3. 2. 1. P. L. R. K. 7. N. ø l
Frisk frugttærte med bær og luftig vanillecreme. Posted on 10. maj 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver
Pisk sukker og æg sammen til luftig masse, tilsæt margarinen i små tern og bland så alt det andet i. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
2) Æg, mel, sukker, vanilje og salt piskes sammen til en let og “luftig” masse. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
6 dl flormelis, 1 dl kakao, 40 g blødt smør, lidt over 0,5 dl mælk og 2 tsk vanillesukker piskes til en luftig creme. 7 dl flormelis, 40 g blødt smør, lidt over 0,5 dl mælk og 2 tsk vanillesukker piskes til en luftig creme
Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får