Luftige boller med olie opskrifter

Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

Put dejen i en skål som er smurt med lidt olivenolien, og smør også overfladen på dejen med lidt olie så der ikke kommer en “skorpe” når det hæver
Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Disse kan simpelthen ikke ældes med de bare næver. Lidt olie. Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller
Luftige boller

Luftige boller

olie 100 g fuldkornshvedemel 600 g hvedemel. Ingredienser 3 dl

Luftige grovboller

Pensel bollernemed sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. olie
Nemme boller

Nemme boller

Bollerne bliver lækre og luftige. Det er også en fordel, hvis det er fødselsdagsbollerne, der skal overstås, samtidig med at lagkagen skal lægges sammen og kringlen skal kringles
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe
Gode boller

Gode boller

Jeg kan godt li' at basismelet er hvedemel, da det gi'r mulighed for høje, luftige, lette boller. Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Dejen skal være så lind at du kan nemt kan røre rundt i den med en grydeske. Tilsæt derefter salten og olien
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Selvom de er grove er de overraskende lette og luftige og smager super. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Den grovere version bliver generelt ikke så luftige som med rent hvidt melt. Kan man bruge dejen til boller
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzabollermed focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Majsboller

Majsboller

Start med at blande vand, surdej, gær, sirup, olie og salt. Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen
Grahamsboller

Grahamsboller

Lækre luftigeboller som mætter godt mmh. Dejen formes til boller, i hånden eller med en ske, kommer an på hvor klistret dejen er
Grovboller uden æg

Grovboller uden æg

Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Tomatbrød med hvidløg

Tomatbrød med hvidløg

Skær bollerne/flutes igennem, læg dem på bagepapir og smør dem medolivenolie. ½ dl olivenolie. Drivhuset bugner af velsmagende og søde tomater og tomatbrød med hvidløg smager særdeles dejligt
Pitabrød

Pitabrød

Det er vigtig de rulles godt ud, ellers bliver de ikke luftige. Gæren opløses i det lune vand og derefter kommes olie, salt, sukker og en god portion af melet i