Bollerne bliver lækre og luftige. Det er også en fordel, hvis det er fødselsdagsbollerne, der skal overstås, samtidig med at lagkagen skal lægges sammen og kringlen skal kringles
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe
Selvom de er grove er de overraskende lette og luftige og smager super. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen
Start med at blande vand, surdej, gær, sirup, olie og salt. Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen
Skær bollerne/flutes igennem, læg dem på bagepapir og smør dem medolivenolie. ½ dl olivenolie. Drivhuset bugner af velsmagende og søde tomater og tomatbrød med hvidløg smager særdeles dejligt
Det er vigtig de rulles godt ud, ellers bliver de ikke luftige. Gæren opløses i det lune vand og derefter kommes olie, salt, sukker og en god portion af melet i