Luftige boller med rugmel opskrifter

Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

Bollerne blev rigtig flotte og luftige. Bollermed kakaofibermel,. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller
Grovboller uden æg

Grovboller uden æg

Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Koldhævede valnøddestykker

Koldhævede valnøddestykker

For at mel skal have en god bagekvalitet, skal det indeholde en god mængde gluten, så det er muligt at danne et såkaldt glutennetværk, som giver den luftige og lækre struktur i dit brød

Koldhævede valnøddestykker

For at mel skal have en god bagekvalitet, skal det indeholde en god mængde gluten, så det er muligt at danne et såkaldt glutennetværk, som giver den luftige og lækre struktur i dit brød
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

hvor den begynder at danne tydelige luftige bobler i glasset og på overfladen. Prøv min opskrift på grovbollermed surdej eller nemme bollermed surdej
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Bollerne har en sprød top og bund og er luftige indeni. Der er ikke noget bedre end påskeferie, eller så skulle det måske lige være hjemmebagte, lune, friske bollermed smør på en feriemorgen
Det at bage boller

Det at bage boller

- Form bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir. De er super gode til morgenmad, men også bare som mellemmåltid med pålæg, ost eller marmelade
Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bollerne er bløde og luftige, så man sagtens kan gnave af dem helt som de er – eller få dem med i madpakken med smør på
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Det kan godt være at det ikke er den rigtige måde at lave surdej på eller bruge den på, men det virker i hvert fald for mig og jeg får nogle fantastiske brød ud af det og tilmed også boller til pigernes madpakker
Tips fra professionelle bagere

Tips fra professionelle bagere

  Og selv om jeg har bagt mange brød og boller, så har resultaterne være temmelig svingende. Samtidig er hjemmebagt brød er brød billigt sammenlignet med kød og grønt
Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rustikke rugboller med malt og femkorn

Oplæs gæren i vandet og bland surdej, rugmel, maltmel og femkorn i det opløsningen. Disse boller er dog grove og der er tilmed intet snyd over dem
Nemme morgenboller/min grundopskrift

Nemme morgenboller/min grundopskrift

Så er der nyt på bloggen og nu med en af mine helt egne opskrifter. Rugmelet giver bollerne mere sødme og farver dem mere mørke, de bliver også lidt grovere af det
At bage bagvendt

At bage bagvendt

Til at starte med er dejen meget klæg, men i takt med at glutenstrengene bliver længere og han ælter (i laaaang tid), så tager dejen form og bliver "dejet" - uden at man tilsætter mere mel, hvilket giver et luftigere brød med sprød skorpe som vi kender det fra f
Brød

Brød

Viss det går gærent så sitter du igjen med en murstein som du kunne legge som grunnstein i et hus, men viss du lykkes så kan du sitte der med det mest luftige og saftige brød som man kan tenke seg