Luftige boller med speltmel opskrifter

Spinatboller

Spinatboller

Lækre og luftige grønne spinatboller. Jeg bagte dem sidst, med assistance fra Esther, der syntes det var rigtig sjovt at bollerne blev helt grønne, og insisterede på, at vi næste gang skulle bage lyserøde boller
Madpakkeboller med rugkerner

Madpakkeboller med rugkerner

Luftige og lækre burgerboller. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
PINK rødbedeboller

PINK rødbedeboller

Luftigegulerodsboller. Bland saltet sammen medspeltmelet og tilsæt skiftevis speltmel og hvedemel til dejen
Luftige og lækre burgerboller med fuldkorn

Luftige og lækre burgerboller med fuldkorn

Dejen hæver godt op, og så er du sikker på, at du får nogle luftigeburgerboller. Pensl bollernemed et sammenpisket æg, og drys med sesamfrø
Boller med Limfjordsporter

Boller med Limfjordsporter

De er dejligt luftige og har en kanon lækker smag. Tilsæt salt, speltmel og hvedemel. pladerne med i ovnen så de bliver opvarmet, inden bollerne skal bages

Grove Müsliboller

Bollerne er ikke luftige som sådan, da der ikke er tilsat meget hvedemel. Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær og nødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker med dejkroge
At bage bagvendt

At bage bagvendt

Til at starte med er dejen meget klæg, men i takt med at glutenstrengene bliver længere og han ælter (i laaaang tid), så tager dejen form og bliver "dejet" - uden at man tilsætter mere mel, hvilket giver et luftigere brød med sprød skorpe som vi kender det fra f
Grove burgerboller

Grove burgerboller

Normalt køber jeg bare en pakke fuldkornsburgerboller, når jeg skal lave burgere, men det er halvdyrt og tit er de luftige og smager ikke af så meget

Grove grahamsboller & et glimt af sommeren

I går bagte jeg disse lækre boller, som på magisk vis blev luftige, saftige og lækkert fyldige. Beklæd herefter to bageplader med bagepapir, form bollerne ved hjælp af to skeer og læg dem på bagepladerne