Lækre og luftige grønne spinatboller. Jeg bagte dem sidst, med assistance fra Esther, der syntes det var rigtig sjovt at bollerne blev helt grønne, og insisterede på, at vi næste gang skulle bage lyserøde boller
Luftige og lækre burgerboller. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
De er dejligt luftige og har en kanon lækker smag. Tilsæt salt, speltmel og hvedemel. pladerne med i ovnen så de bliver opvarmet, inden bollerne skal bages
Bollerne er ikke luftige som sådan, da der ikke er tilsat meget hvedemel. Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær og nødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker med dejkroge
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Til at starte med er dejen meget klæg, men i takt med at glutenstrengene bliver længere og han ælter (i laaaang tid), så tager dejen form og bliver "dejet" - uden at man tilsætter mere mel, hvilket giver et luftigere brød med sprød skorpe som vi kender det fra f
I går bagte jeg disse lækre boller, som på magisk vis blev luftige, saftige og lækkert fyldige. Beklæd herefter to bageplader med bagepapir, form bollerne ved hjælp af to skeer og læg dem på bagepladerne
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed