Luftige boller med yoghurt opskrifter

Luftige chaiboller

Luftige chaiboller

Pensel brødet med vand, mælk, smør eller lignende og drys med kanel eller andet godt på toppen. Rør igen og kom smeltet smør, salt og yoghurt i
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

honningkagerne – brug den på yoghurt, som dessert med mælk på, eller gem den. hvedemel godt sammen i en skål, og kom det i en bøtte med låg på
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftigebollermed påskeæg
Squashbrød m. persille

Squashbrød m. persille

Dejen kan også med fordel formes til små brød eller boller. ) Vi gik næstne hele byen tynd og sluttede derfor af med en god gang café hygge
Spinatboller

Spinatboller

Lækre og luftige grønne spinatboller. Jeg bagte dem sidst, med assistance fra Esther, der syntes det var rigtig sjovt at bollerne blev helt grønne, og insisterede på, at vi næste gang skulle bage lyserøde boller
Glutenfri og mælkefri morgenmadsforslag

Glutenfri og mælkefri morgenmadsforslag

(omelet), æg blandet med bananer til pandekager på panden, soufflé (luftige. boller, groft glutenfrit. Kokosyoghurt - kan laves med andre vegetabilske mælkefri drikke
Sunde squash-gulerods-boller

Sunde squash-gulerods-boller

Bollerne bliver luftige og lækre. Tilsæt hytteost, malede mandler, æggeblomme og yoghurt, og blend det hele sammen med en stavblender
Spinatboller med cheddar

Spinatboller med cheddar

Smagsfulde, lette og luftigespinatbollermed sprød cheddar på toppen. Spinatbollermed cheddar, here we go
Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bollerne er bløde og luftige, så man sagtens kan gnave af dem helt som de er – eller få dem med i madpakken med smør på
Koldthævede, grove skagenslapper

Koldthævede, grove skagenslapper

Der kom en rigtig fin højde på bollerne, de blev luftige og samtidig smagfulde og sprøde. Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Yoghurtboller

Yoghurtboller

Med dejen mellem lårene føler hun sig produktiv og effektiv og ikke udenfor. Opskrift yoghurtboller, yoghurtboller, yoghurtbrød, müsliboller
Glutenfrit franskbrød

Glutenfrit franskbrød

Jeg har ellers nærmest udelukkende haft dårlig erfaring med at bage glutenfrit, de boller, jeg har bagt, har altid endt med at blive ekstremt bastante og stenhårde – ikke ligefrem bløde og luftige
Gulerodsboller, sund og fedtfattig

Gulerodsboller, sund og fedtfattig

Pensl med vand eller mælk. Rør gøren ud i vandet, tilsæt yoghurt, olie, salt,gulerod og grahamsmel. Har prøvet en ny opskrift i dag, det blev til 20 lækre luftige bløde boller. 5 dl yoghurt naturel. Lad hæve lunt og dækket med et fugtigt klæde ca 45 minutter. 5 dl yoghurt naturel

ET FLADT BRØD

Kom noget mel på bordet og lav små boller af dejen, og rul så de små boller flade. Det er især, når jeg laver indisk mad, at jeg ikke kan undvære det skønne flade pandebrød med hvidløgsolie
Hjemmelavede pitabrød

Hjemmelavede pitabrød

Store og luftige pitabrød fyldt med saftig kylling, sprøde grønsager og cremet guacomole. Tag bollerne frem, når de har hævet