Lækre og luftige grønne spinatboller. Jeg bagte dem sidst, med assistance fra Esther, der syntes det var rigtig sjovt at bollerne blev helt grønne, og insisterede på, at vi næste gang skulle bage lyserøde boller
(omelet), æg blandet med bananer til pandekager på panden, soufflé (luftige. boller, groft glutenfrit. Kokosyoghurt - kan laves med andre vegetabilske mælkefri drikke
Der kom en rigtig fin højde på bollerne, de blev luftige og samtidig smagfulde og sprøde. Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Jeg har ellers nærmest udelukkende haft dårlig erfaring med at bage glutenfrit, de boller, jeg har bagt, har altid endt med at blive ekstremt bastante og stenhårde – ikke ligefrem bløde og luftige
Pensl med vand eller mælk. Rør gøren ud i vandet, tilsæt yoghurt, olie, salt,gulerod og grahamsmel. Har prøvet en ny opskrift i dag, det blev til 20 lækre luftige bløde boller. 5 dl yoghurt naturel. Lad hæve lunt og dækket med et fugtigt klæde ca 45 minutter. 5 dl yoghurt naturel
Kom noget mel på bordet og lav små boller af dejen, og rul så de små boller flade. Det er især, når jeg laver indisk mad, at jeg ikke kan undvære det skønne flade pandebrød med hvidløgsolie